LeaderLea blogja

Kihallgatás

Írta: Leus (2007. Jan. 24, 1:47)

Vissza a teljes blogra

Hát, biztos úr, az nem úgy történt ám, ahogy aztat magának elmondták. Abból egy árva szó nem igaz, drága biztos úr. Hát elég csak rámnézni, hát ezzel a törékeny testalkattal ugye, én hát képtelen lennék, meghát ugye becsületes vagyok, meg jóhát, kedves is.

Hogy mi a véleményem a fennforgással kapcsolatban? Én ártatlan vagyok, kérem, a sértett a hibás mindenben, kérem szépen. Jóhát, mér járt arra? Hát nem? Ki mondta neki, hogy ott legyen?

Méghogy én megraboltam? Jóhát, mér hagyta? Ő a hibás, ha nem hagyja, nem csinálom. Hogy nem lett volna kötelező? Ugyan már kérem, hogy lehetne az én felelősségem? Én fedeztetve vagyok, nekem menyasszonyom van, kéremszépen, hát hogy is tehetnék én ilyesmit?

Dehogyis használtam én ki őtet. Méghogy én a bizalmába férkőztem? Én ebben teljesen ártatlan vagyok, ezt mindenki lássa. Jóhát, ha meg így van, mér hagyta? Ha nem hagyja, akkor nem csinálom, kérem szépen, a sértett a hibás, mér fogadott a bizalmába?

Milyen szemtanuk? Megbízható szemtanuk, akik lefigyeltek és látták? Hát jó, de hát beszélgetni csak szabad…négyszemközt is, jogom van, nem tilos az, kérem szépen. Arról meg mit tehetek én kérem szépen, hogy utána megváltoztatták a vallomásukat? Jóhát, én kérem ártatlan vagyok, ebben is természetesen. Há’ megsajnáltak, kérem szépen, hogy így belekeveredtem ebbe az tényálladékba így, pedig hát milyen becsületes vagyok, kérem szépen, és ilyent nem csinálok, nekem menyasszonyom van, tetszik tudni?

Ugyanmár, ne piszkáljon, biztos úr, úgyis elég problémás nekem ez az ügy. Azóta a kocsmába’ se tudok nyugodt szívvel berúgni, mer páran vesevizslató pillantással, némán figyelnek, gyanakodnak..fájdalmas dolog ám ez nekem, biztos úr!

Jóhát, eltulajdonítottam a sértett naplóját is, mutogatom bárkinek, hát igazolnom kell, hogy én ártatlan vagyok. ….jóhát, áthúzgáltam pár részt benne mert hát nem tetszett, át is írtam naés? Mér lenne ez ellentmondó, hogy a naplóját lobogtatva igazolom, hogy nincs is nálam? Hát kérem, ebben is a sértett a hibás, mert mért mutatta meg nekem, hol van a kulcsa?? Mert ha nem mutassa meg ugye, akkor nem tudom, hol keressem. Én ártatlan vagyok, kérem…és fedeztetve, mer nekem menyasszonyom van kérem…én őtet nagyon szeretem, dehogy csinálok én ilyet.

Nézze csak meg , biztos úr, most is kerülgeti egy gyanús alak...hogy nem veszi észre, mert a cimbi jól adja magát ….hát az az ő hibája…ha megrabolják megin’, hát senki más nem hibás, mint a sértett..ugyan ki más lehetne?

Én biztos nem, ártatlan vagyok, menyasszonyom van, kéremszépen, nagyon szeretem őtet, csak vele tudom elképzelni…meg hát szép is vagyok, nagyon kedves és egyszerűen tökéletes…….(várjál, cimbi, adok tippet!)

Hozzászólások

Nincs még hozzászólás.