Technikai fórum

Megnyitotta: Toto
Elindult: 2005. Aug. 14, 1:20

Van valami észrevételed az oldallal kapcsolatban? Felfedeztél egy hibát? Javaslatoddal szeretnéd segíteni a fejlesztést? Ne habozz, írd meg!

  1 ⋅  2 ⋅  3 ⋅  4    
Írta: dani 2012. Mar. 1, 13:03
de akkor ugy kene, hogy az is privat kopet legyen, amit amugy felvallalnank, de az almazas meg kortezes miatt elveszti az ertelmet. mert az emberek azt hiszik hogy hulyek vagyunk (mikozben meg ... ) :D

Írta: Toto 2012. Feb. 28, 22:31
Hát de, pont az a lényeg, hogy itt egypár aranyköpit nem igazán vállalunk fel, legalábbis nem mindenki. :D

Írta: dani 2012. Feb. 27, 1:28
A nyilvános aranyköpések 71%-a élvezhetetlen kilépett állapotban. Betépett állapotban meg nem teahaz.net-et olvasgat az ember. Bár tény, hogy alma, körte, szilva barack... új életre kelnek. ;]

Írta: Mocman 2012. Jan. 30, 17:57
Szeretettel kérek minden kedves operarort hogy a jovoben tartozkodjatok egy teljes pool bannolasatol. Ha nem értesz hozzá, kerj meg valakit, aki igen. Köszi.

Írta: Mocman 2011. Jan. 7, 18:37
Trefi helyett irc.csajozunk.hu
Tudom, vicces, de a trefis teaház itt is megvan.

Írta: Isabella 2010. Jul. 22, 13:13
Az aranyköpéseknél az újraszerkesztettek elromlanak kacsacsőrileg.
Tehát, ugye volt az, h az újakban rosszul jelenik meg a ">" és "<", aztán azt kijavítottad, most az újak már jók, csak épp ha egy régit szerkesztünk újra, az romlik el.:(

Írta: Isabella 2010. Jun. 24, 20:03
A véleménycsere is lehet "beszélgetés", formáját tekintve. Technikai hozzászólások mindig vannak, de a többit láthatóan inkább amott beszéljük meg. (Én ezt is megbeszélném ott, csak sose figyelsz rám.;P :) )

Sztem kezdetnek ne engedjük oda őket, hanem egy külön fórumban lehessen "véleményt cserélni". Első körben én reg. nélkül engedném, mert ha regelni kell, az erősen demotivál. És úgyis írtad a moderálást a többi fórumhoz is. Ha meg sorozatosan ilyen spamek jönnek, meg egyéb nemkívánatos hozzászólások, akkor tehetjük regisztrációhoz kötötté.

Írta: Toto 2010. Jun. 24, 13:02
A fórum véleménycsere, nem beszélgetés. Erre jó példa a technikai fórum, ahol tök jó, hogy utólag is megnézheted az előzményt, tehát pl. látom, milyen fícsörökről beszélgettünk. ;)

Viszont lehetne értelme külsősöknek is nyitott fórumot csinálni, illetve akár engedni hozzászólásokat a teaházakhoz is. Ezt viszont eléggé át kéne beszélni, mert nem mindegy, hogy csináljuk.

Lehetahogy a vendégkönyvben, regisztráció nélkül, de lehetne engedni vendég-regisztrációkat is, aztán aki meg beszokik, azt "átemelni" akár a tagok közé. Illetve ha reg. nélkül írhatnak, akkor ugye kell moderáció is. Szóval ez már nem egyszerű dolog.

Írta: Isabella 2010. Jun. 24, 11:09
Meg még egy javaslat:

szóval úgy látom, (valsz a chat miatt) a beszélgetős-megbeszélős fórumok nem működnek igazán, chaten egyszerűbb és kényelmesebb vmit megbeszélni. A gyűjteményesek nyerők, mert ott nem kell kapcsolódniuk egymáshoz a bejegyzéseknek, igy bármikor folytathatók.
Viszont arra gondoltam, hogy semlegesebb témákba, pl. teaházak vagy más, a vendégek is be tudnának kapcsolódni. (És akkor több véleményünk is lenne a teázókról, max. nem a listánál.:) de ez már csak hozadék.)

Írta: Isabella 2010. Jun. 24, 10:46
A halva született vagy eleve időleges jelentőségű fórumokkal kellene vmit kezdeni. Pl. átköltöztetni más rovatba a tartalmát, vagy kitörölni...

  1 ⋅  2 ⋅  3 ⋅  4