Reggeli - Ebéd - Vacsora

Megnyitotta: Avignon
Elindult: 2005. Nov. 9, 1:19

Hol érdemes, mit, mennyiért, kivel és hányszor...

Írta: hangtompi 2008. Dec. 14, 11:42
Reggel van, így nézegettem hol lenne érdemes.

1. Fruccola
2. Gerloczy
Neten lehet lefoglalni 5 órával előtte. Ez jó.

Itt reszletesen

Írta: TM 2005. Nov. 9, 17:17
Az én személyes kedvencem a Trófea Grill a Mexikói úton, eddig még semmi sem tudta überelni sem minőségben, sem mennyiségben. A tipikus all-you-can-eat hely, nagyságrendileg 3000 Ft befizetésért kap az ember 3 órát, ami alatt azt és annyit és annyiszor eszik-iszik, ahogy csak jól esik és beléje fér a bendejébe.

Persze aki rosszul lesz akár a gondolattól, hogy normális mennyiséget kell enni (pl. egy EGÉSZ pizzát), annak nem ez a hely való. (amúgy pizzát nem adnak, csak illusztráció volt)

Írta: dani 2005. Nov. 9, 14:28
Kossuth Lajos gőzhajója

Közép-Európa egyik legelegánsabb, egyben legméregdrágább étterem- és múzeumhajója. 100 éves gőzhajó, patináns külső, Titanic-kori főlépcső-rendszer. Nemzetközi ételek a világ minden tájáról, 20 ezer forint fölött kezdődő alkalmi #nemitt-estek, mega-partyk. Szép idő esetén nyitott orrfedélzet, esős de meleg idő esetén fedett tatfedélzet, hideg esetén fűtött szalonterem, hóvihar esetén gőzgép-kamra. Kerek asztalok, szögletes asztalok, mahagóni asztalok, műanyag asztalok, lyukas asztalok...rendelésre léggömbdekor, jégszobor, gyertyafény. Kilátás első osztály: mindenhonnan Duna, Budai vár, Lánchíd. Minden április utolsó hétvégéjén 10% kedvezmény, amikor mi jövünk mutogatni a Sopront. (Múzeumhajók Hétvégéje). Elsősorban lányoknak szól e ajánlatom, ide csábítsátok uratokat, ha van vér a pucátokban. Tudjátok! Ha már leléptél a pontonhídról a hajóra, nincs visszaút. :)
Amúgy tényleg finom a kaja. E csoport az Európa Birodalom tagja, aki anno minket látott el, amikor a Sopronon dolgoztunk, nem volt okunk panaszra. :)

Az előttem szólóhoz hasonlóan itt is, aki ügyes és szemfüles, könnyen feljut. :) Sőt, az ügyességének, szemfülességének, valamint referenciaanyagainak mértékével/mennyiségével nemkülönben fordított arányban térítheti ottlétét, valamint fogyasztását. :)


Írta: Avignon 2005. Nov. 9, 1:24
Ma akkorát ebédeltem, hogyhát nagyon. És ezen nekibuzdulva gondoltam, h összegyüjtögethetnénk helyeket, ahol jót lehet kajálni, akár nap mint nap, akár csak egyszer-egyszer a kedvessel.

A hétvége után tudom ajánlani a parlamenti konyhát, mivel finom és olcsó. A probléma csak a bejutással van, dehát tessék élelmesnek lenni :)

A mai helyről meg annyit, hogy a Ráday utcában van, majd megnézem a nevit, ilyen pincébe kell lemenni és ott lehet ebédelni, 12-16ig az alábbi konstrukcióban: 1090 Ftért kapsz: levest (4-5féle, pl francia hagymakrém, tárkonyos ragu..) előételt (3féle, sajt-tartát, gomba, camambert-áfonya) főételt salátával (ezt nem sorolom fel, de sokféle) továbbá egy desszertet (palacsinták, somlói) valamint két dl üccsi vagy sör. És mindenezek korrekt adagok!!! Szóval én a szobatársammal, kb egy óráig ebédeltünk :)))