Vendégkönyv

Írj a vendégkönyvbe te is!

Ha szeretnél értesülni a válaszokról, mások gondolatairól, iratkozz fel az RSS-re!

Ha pedig nagyon szeretnéd, e-mailben is felveheted velünk a kapcsolatot: kontakt kuk@c teahaz.net

  1 ⋅  2 ⋅  3 ⋅  4    
Küldő: dani
Téma: de amúgy
2020. Aug. 4, 0:37
pl. tudok írni a vendégkönyvbe.

Küldő: István
Téma: Tea
2016. Aug. 26, 14:34
http://szuzte8akapszula.blogspot.com

Küldő: Darwin
Téma: tagság
2015. Dec. 27, 22:14
Egy időben, a 2000-es évek első felében, magam is látogattam a #Teaház-at a Trefort Chaten.

Küldő: Toto
Téma: Re: chat
2013. May. 7, 23:43
Na igen, a trefi oldala működik, csak éppen IRC-es csatlakozási lehetőség nincs. :( Így részemről bukta.

Küldő: Trefort
Téma: chat
2013. May. 7, 11:24
sziasztok! a Trefi újra száguld és várja a régi-új tagokat!
http://trefort-chat.net

Küldő: Isabella
Téma: Most vettem észre, na.
2012. Mar. 9, 10:11
..."budapeti teaházak"...

Küldő: barika
Téma: bigben
2011. Sep. 28, 20:25
Az előző véleményekre reagálva, tényleg nagyon szupi a hely!
Sajnos a répatorta határozatlan időre megszünt, ugyanis állítólag bezárt a "répatortagyár"!
Ha már az adagokat nézzük...ha elolvasod az elején tényleg ott van, hogy 1 kanna tea 1 személy részére, de az 3dl!nem fél liter oda is van írva, hogy az a jeges teákra vonatkozik tehát ha 1 litert akarsz inni 3 kanna teát kell kérned!
Egyébként nem kávéház jellegű csak teaillat vesz körül és pont az a jó benne ha sokan vannak, hogy életre kel az egész! :)

Küldő: dani
Téma: szankciók
2011. May. 18, 23:45
Hát hajrá! Lehet bármit ajánlani, a tagság szélesen motivált, mindenkit más érdekel, ráadásul linkért még senkit nem baszott ki senki, max ha párosult még hozzá valami. ;] Egy dolog a fő, a kommunikáció! Meg a szex, állítólag, de az most hogy jön ide. Szóval, irány a terep!

Küldő: JAWAsember
Téma: link
2011. May. 18, 21:49
Szerintem egy chatszobában lehet úgy nyitni, hogy "helo, te ki afene vagy" vagy "helo mondjal mar valamit" és jogos, hogy tényleg mondjon valamit, ha már odajött
Én is láttam, h nem az arena chaten vagyok. Folyamatosan figyeltem, ne dobjon le a server ha már ittvagyok,előtte feljelentkezni nem sikerült többször
Ti mentek mindenféle helyekre (királyság h üzenőfal lett a vendégkönyv) teázókba és látjátok h mi van, tökre megöröltem mert láttam hogy éjfél után nagy élet van.
Mondjuk én nem vagyok az az oltogatós típus, aki megterheli a többiek idegrendszerét a chat-en:)
Linkeket se szoktam ajánlani, meg videot, se, bár ha be vagytok jelentkezve a youtube.com oldalon, akkor a teniszjátékost érdemes megnézni, minden házibuli kedvence:
http://www.youtube.com/watch?v=4rvkMQzSJ5Y
Nem tudom majd hogy, mikor leszek, a treforton. De majd jövök és tökre szociális leszek:)

Küldő: dani
Téma: szabályok
2011. May. 18, 17:14
Utóbbi két hsz-od kulturáltra sikerült, így engedd meg, hogy ebben a hangnemben reflektáljak a felvetett problémákra.

"azt hiszem amióta nem chat-elek már kicsit túlbonyolított szabályok uralkodnak, talán mert élőben kommunikálni képtelen emberek a szokott túlérzékenységnél is túlérzékenyebbek"

A második tagmondatra semmi szükség, mert egyszerűen nem plauzibilis ide. Egy puszta feltevés, melynek ingerültség, visszatámadás íze van, ez pedig nem előre visz egy konfliktust, hanem a szakadékba bassza, mint szegény Wartburgokat az utolsó fiatal, 17 éves veszprémi tulajdonosuk.

Az idézett gondolatban egyedül az első tagmondat az, ami válaszreakciót érdemel.

Nevezetesen: egyáltalán nincsenek túlbonyolított szabályaink. Lehet cigányozi, Orbánozni, Gyurcsányozni, lehet hinni Istenben, Zeuszban, a Melegek eljövetelében, Apáink erejében, lehet kis mértékben baszogatni a tagokat, vitát indítani, lefolytatni és befejezni. A józan ész határain belül szöveget bemásolni, linkeket küldözgetni, tágtűrésünk a sarki rókáéval vetekszik. Két dolog van összesen, amire harapunk, ezeket pedig egyáltalán nem nehéz megjegyezni, hiszen betartásuk minden jól, közepesen jól, közepesen, vagy közepesen rosszul nevelt egyénnek magától értetődő.

Az első 10-15 percben bemutatkozunk. Nem kérünk nevet, se személyigazolványszámot, azt azonban illik a tudtunkra adni, honnan jöttél, voltál-e már itt, jártál-e már nálunk (vagy közülünk valakivel :D), milyen nemű vagy (fiú, lány, egyéb éspedig...), milyen korosztályhoz tartozol, mit szeretsz, stb. Én @hangtompi felhasználó által szankcionálásra kerültem, amikor bekerültem ebbe a közösségbe, mert állítólag nem volt egy normális összefüggő mondatom sem. Pedig apró töredékeket azért közöltem magamról. Ez a szankcionálás mai szemmel nézve TELJESEN JOGOS volt tőle.

Ez a minimum, ami mindenkitől elváható. A másik szabály, hogy nem töltünk órákat a szobában ismeretlenül, egy szó nélkül. Ez rád nem vonatkozik, mert nem volt rá lehetőséged az első pont megszegése mián.

Harmadik szabály, hogy amennyiben tőled kívülálló okok miatt akadályoztatva vagy a bemutatkozásban (kimaradó net, fagyogató Java-kliens, árvíz, tornádó, magántulajdon megsértése, stb.) és ez nem jut a tudtunkra, a következő adandó alkalommal kulturált módon tájékoztatsz bennünket, hogy akadályoztatva voltál, így nem volt jogos az eltávolításod.

Ezt minden további nélkül tudomásul vesszük, ha személyeskedés, és puffogás nélkül történik, és elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Ezek a szabályok csak leírva körülményesek. Ha jobban belegondolsz, minden pontja magától értetődik, és betartása egyáltalán nem kerül erőfeszítésbe egy kicsit is empatikus, társadalmilag érett egyén számára.

  1 ⋅  2 ⋅  3 ⋅  4