Üdvözlünk a #Teaház honlapján!

Ez itt a Trefort-NET chat #teahaz szobájának hivatalos oldala. A portál elsősorban saját szórakoztatásunkra készült, de az idő során mind több érdekes és hasznos infó gyűlt fel, így látogatóink is találhatnak nálunk érdekes információkat.

Teaházak

Baráti társaságunk szívesen látogatja Budapest teázóit. Ezek listáját Te is böngészd nyugodtan! Az egyes teázóknál az elérhetőségek, nyitvatartás, és egyedi jellemzők mellett szubjektív véleményeinket is elolvashatod. Ha pedig egy közeli teázót keresel, a térképünkön minden általunk ismert teázót megtalálsz.

Vendégkönyv

Ha ismersz egy teázót, amit mi még nem, ha kérdésed van, ha megosztanád velünk élményeidet, vagy ha kíváncsi vagy valamire és szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, írj a vendégkönyvünkbe.

Chat

A #teahaz szoba 2002-ben alapult, a kemény mag pedig azóta is bővül időnként új tagokkal.
Ha érdeklünk, itt felléphetsz a chatre, és beszállhatsz a beszélgetésbe - szinte mindig van bent valaki. IRC programmal is csatlakozhatsz hozzánk, ehhez infót szintén az előző linken találsz.

Találkozók

És mert a chat nem elég, és a teát is szeretjük, időnként összefutunk egy-egy teázóban. Ezeket a találkozókat az utókornak is megőrizzük. Ki tudja, talán legközelebb mi leszünk az a hangoskodó társaság a szomszéd asztalnál... :)

 

Az oldal böngészéséhez jó szórakozást kívánunk!