Prága Kávéház és Teázó

Cím: Budapest, VIII. kerület, Baross u. 8.
Honlap: http://www.pragakavehaz.hu/
Jellemzők: Alkoholos italok Alkoholos italok
Dohányzó rész Dohányzó rész
Ennivaló Ennivaló
Wifi Wifi

Térkép az összes teaházról

Ha valamelyik adat téves, vagy egyéb észrevételed, véleményed van, írj a vendégkönyvünkbe, vagy írj e-mailt: kontakt kuk@c teahaz.net

Vélemények a teaházról

Ha szeretnél értesülni az új kritikákról, véleményekről, iratkozz fel az RSS-re!

Írta: Toto
Érték: 3
2010. Oct. 31, 0:31
Teaházjáró körút, 7. állomás.

Szitu: Még pár hete voltam itt, csak elfelejtettem megírni. A homályosodó emlékek miatt ez az értékelés most rövidebb lesz. Szintén munka után, egy kikapcsoló esti teázás volt a cél. Egy gyümölcsteát kértem, és mellé némi csokis kávészemes csemegét.

Helység: Ez már majdnem egy tipikus kávézó: a sűrű asztalok, a félhomály, a pult, stb. mind ezt érezteti. Az ember belefeledkezhet egy könyvbe, vagy beszélgetésbe, de alapvetően nyüzsi van. Dohányzó rész is található itt, ami teaházaknál ritka.

Tea: A választék átlagos, főleg fekete, zöld és gyümölcsteákból áll, amik mellett csupán 1-1 mate, rooibos található. Különleges teák tehát itt nincsenek, vannak viszont ízesítettek. A kancsó tea ára átlagos, illetve ennél olcsóbban nem nagyon kapni máshol sem.

Egyéb: A netes étlap szerint szendvicseket is kaphatunk (életmentő szendvicsek), bár ezt nem próbáltam ki. Rossznak a hely nem rossz, könnyen megközelíthető, a teával sem volt semmi kifogás, ugyanakkor nem egy tipikus teaház teaházas hangulattal. Részemről ebben ki is merül, ezért ez most egy 3-ast ért.