CD-FŰ Teázó és Kultúrpince

Cím: Budapest, V. Szerb u. 15.
Telefon: (06 1) 268-9207
Honlap: http://cdfu.hu
Pontszám: 3.7
Jellemzők: Alkoholos italok Alkoholos italok
Dohányzó rész Dohányzó rész
Ennivaló Ennivaló
Rendezvények Rendezvények
Szeparé Szeparé
Vízipipa Vízipipa
Wifi Wifi

Nyitva tartás:

Végre ismét kinyitott a nyári szünet után, bővebbet még nem tudunk. :)

Wifi van, a térerő viszont nem az igazi.

Térkép az összes teaházról

Ha valamelyik adat téves, vagy egyéb észrevételed, véleményed van, írj a vendégkönyvünkbe, vagy írj e-mailt: kontakt kuk@c teahaz.net

Vélemények a teaházról

Ha szeretnél értesülni az új kritikákról, véleményekről, iratkozz fel az RSS-re!

Írta: Toto
Érték: 3
2010. Nov. 4, 22:08
Teaházjáró körút, 8. állomás.

Szitu: Pár napja szobatali alkalmával jöttünk ismét a CD-FŰ-be, részünkről hosszas kihagyás, a hely részéről a nyári szünet után.

Helyiség: A helyiség mit sem változott, jobbra a dohányzós rész kisebb asztalokkal, balra a két nagy faasztal, aminél jókat lehet kártyázni/társasozni is. A dohányos részen egy mini színpad is található, időnként rendezvényekbe is botolhatunk. Pincéhez méltóan a megvilágítást nem viszik túlzásba, de ez engem általában nem zavar, a fűtést viszont már bekapcsolhatták volna... Ja igen, és amúgy van itt egy kis szeparé-barlang is, de azt még nem volt szerencsém kipróbálni.

Tea: A választék itt is átlagos, szokásosan zöld, fekete, gyümölcsteákat kérhetünk (és talán néhány mást is, de a honlapon nem találok itallapot, és mindenre nem emlékezhetek). A tea amúgy finom, vannak érdekes ízűek/illatúak, szóval lehet csemegézni, valamint lehet csészével, és kancsóval kérni. Ez utóbbi más teaházakkal ellentétben 7 dl, amiért nem sajnálom a kb. 700 ft-os egyenárt.

Egyéb: Negatívum, hogy a honlap szvsz elég vacak, továbbá hiába van wifi, a térerővel... hát vannak gondok. A szendvics sem tűnt túl bőségesnek, a turmix viszont fincsi. Én amúgy kedvelem a CD-FŰ-t, de nagyon társaságfüggő. A mostani teatali alkalmából kevésbé előnyös oldala mutatkozott meg, ezért 3-ast adok, de egy elevenebb/ivósabb bandával társasozva valszeg 4-est adtam volna.

Írta: dani
Érték: 3
2010. Oct. 29, 22:55
A bejárat diszket imitáló vaskorongja tetszik. Tekergetései a régmúlt gőzhajóinak lapátaknájának kongi visszhangzását idézik. Viszont ami előny nyáron, az hátrány fagyos időben. A hátsó terem nem volt fűtve, bár én nem fáztam, több teakóstoló társam kezdett el idővel meleg dolgokat keresgélni maga körül.
A forraltborom egész tűrhető volt, ha azt nézzük, hogy decije 150 Ft, még akár finoman elkészítettnek is nevezhetjük. A kiszolgálás gyorsasága azonban vetekszik a Zöld Teknősével. A rendelést és a kiszolgálást 54 perc választotta el egymástól. Állítólag csúszásban voltak.
Rendelni a pultnál kell, s rögtön fizetni is. A nyugtát külön kell kérni, automatikusan nem kapsz. A hely amúgy tetszik. A felszolgáló srác udvariasan tájékoztatott minket a hamarosan bekövetkező élő koncertről, így még időben át tudtunk települni oda, ahol még halljuk is egymást.
A wc-k megkülönböztetésének szemiotikai felelősét viszont 5 csillaggal jutalmazom. Aki kitalálta azt, hogy a mindenféle közhelyes, és közhelyesen elviccelt piktogramok helyett egy dugasz, és egy konnektor tájékoztasson minket arról, hogy nemi identitásunkhoz releváns toalettet válasszunk, óriási arc lehet.
Egyébként vannak finom teák is, én a Zsuzsiéból szürcsöltem, nem volt rossz. Lehet kérni 2 decit 300 körül, és 7 decit, hat-nyolcszáz környékén.

Írta: Toto
Érték: 5
2010. Aug. 19, 13:06
A CD-FŰ-ben azt szeretem, hogy alternatív: nem csak tea van, hanem pipa, fondü, és egyebek. Van nagy asztaluk, ami mellé sokan elférnek, és nem baj, ha a társaság pl. játék közben hangoskodik. Kellemes hűvös, mert a föld alatt van, ez nyáron plusz pont - bár mintha valaki azt mondta volna, hogy idén nyáron nem volt nyitva...